Prison Stage på Månen Lørdag 27. Juli kl. 14:00

Prison Stage på MÅNEN!


Dato: Lørdag 27. Juli | Tid: 14:00 | Sted: Kulturhusplenen, Månefestivalen | Gratis inngang

Bli med å feire musikken og friheten med oss! Blues Factory AS, i samarbeid med LO-Fredrikstad, Fredrikstad Bluesklubb, og Månefestivalen, er stolte over å presentere årets mest unike musikalske begivenhet - Prison Stage!

Prison Stage skinner lys på talentfulle musikere som har tatt stegene fra fengselsceller til scene spotlight, og byr på en ettermiddag fylt med uforglemmelige opptredener. Gled deg til å oppleve The Chicago Outfit, Skyldig Som Faen, og Moonshine Sneakers hvor bandmedlemmer inkluderer tidligere innsatte fra Telemark- og Bastøy Fengsel, samt husbandet i Eidsberg Fengsel på Mysen.

Dette er ikke bare en konsert; det er en feiring av ny begynnelse, kreativitet og samfunnsengasjement. Prison Stage representerer hjertet av Månefestivalens sosiale engasjement og Blues Factory AS sitt løfte om å skape viktige arenaer for musikalsk og personlig vekst, både inne i og utenfor fengselsmurene

Bli med på dette unike arrangementet hvor musikk ikke bare underholder, men transformerer og inspirerer. La oss sammen støtte disse musikerne på deres reise mot en ny start og feire kraften i musikk som et verktøy for endring.

Gratis inngang - Inviter venner og familie til en ettermiddag fylt med inspirerende musikk og sterke historier på Kulturhusplenen i Gamlebyen, under Månefestivalen.

Merk datoen i kalenderen din og bli en del av en bevegelse som feirer musikkens helbredende kraft og fellesskapets styrke. Vi ses i Gamlebyen, under Månefestivalen!

Forrige
Forrige

Artistslipp Månefestivalen 2024: Minor Majority

Neste
Neste

Artistslipp Månefestivalen 2024: Storm